fbpx
Bericht

Campagnewebsite Techniek Achter Nederland

Campagnewebsite Techniek Achter Nederland

Naast de televisieserie De Techniek Achter Nederland heeft branchevereniging Uneto-VNI ook een campagnewebsite gelanceerd.

 

 

Op www.detechniekachternederland.nl is alles te lezen over de serie, het boek, en de campagne die Uneto-VNI is gestart. De campagne bestaat uit een tv-serie op RTL Z die op maandag 3 september van start is gegaan. De serie wordt gedurende een periode van 10 weken uitgezonden. Iedere week wordt een aflevering een keer per dag uitgezonden van maandag tot en met vrijdag. Het uitzendschema: ma. 13.20 uur, di. 14.20 uur, wo. 16.20 uur, do. 10.20 uur, vr. 11.20 uur. Uitzendingen zijn bovendien terug te kijken via het videokanaal van Uneto-VNI. Thema”s die behandeld worden zijn onder meer de zorg, herbestemming, verduurzaming van de bestaande woningvoorraad, energieke gebouwen en werken met water.

 

Boek

Een tweede pijler in de campagne is een opvallend boek met dezelfde titel als de tv-serie. Ook het boek laat aan de hand van opvallende projecten de bijdrage van de installatiebranche zien aan onze economie. Prominenten zoals Herman Wijffels, Bernard Wientjes, Paul Schnabel, Wubbo Ockels e.a. geven daarnaast aan hoe zij de toekomst van de branche zien.

 

Social media

Op social media kunt u zelf meepraten over De techniek achter Nederland. Via Twitter (#dtan), de LinkedIn Groep van UNETO-VNI en via de Facebook-pagina van UNETO-VNI.

 

De promo van de televisieserie is hieronder te bekijken. 

De Techniek achter Nederland promo from UNETO-VNI on Vimeo.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.