fbpx
Uncategorized

Is uw installatiebedrijf klaar voor digitalisering?

Bent u door de vele applicaties en data het overzicht op uw ICT-landschap kwijt? Maakt u gebruik van veel verschillende Excel-lijstjes, wordt data dubbel ingevoerd en werken medewerkers niet in dezelfde bestanden? Dan is het de hoogste tijd om te investeren in toekomstbestendige software. Maar waar moet u aan denken bij een toekomstbestendige digitale werkplek?

Maak gebruik van een geïntegreerde softwareoplossing

Wist u dat 70 procent van de bedrijven in de bouwnijverheid verschillende softwarepakketten gebruikt? Dit is een groot knelpunt. Deze softwarepakketten integreren slechts gedeeltelijk met elkaar waardoor real-time zicht op data ontbreekt. Met een integraal ERP-systeem voor uw installatiebedrijf zorgt u voor duidelijkheid, uniformiteit en heeft u altijd en overal alle relevant data bij de hand.

Kies een ERP-systeem op basis van het vertrouwde Microsoft-platform

Wanneer u kiest voor een softwareoplossing op basis van het Microsoft Dynamics 365 Business Central platform, weet u zeker dat u beschikt over een toekomstbestendige oplossing in de cloud. U koppelt eenvoudig al uw Microsoft-programma’s aan uw ERP-systeem en maakt gebruik van de herkenbare Microsoft look & feel.

Kies voor een toekomstbestendige softwarepartner

Kies een partij die niet alleen vandaag een oplossing heeft, maar die u ook over vijf jaar verder helpt met innovatieve software. Heeft de potentiële softwarepartner ontwikkelplannen? Vraag bijvoorbeeld naar de roadmap van een bedrijf, zo ziet u snel hoe innovatief een bedrijf écht is.

Meer weten over een toekomstbestendige digitale werkplek?

Benieuwd hoe een geïntegreerde softwareoplossing eruit ziet en hoe u al uw bedrijfsprocessen vanuit één systeem beheert? Laat u inspireren tijdens het gratis webinar ‘Is uw organisatie klaar voor digitalisering?’ op dinsdag 25 mei om 14.00 uur. Meld u hier aan.

Na dit webinar heeft u:

  • Kennis van de digitale mogelijkheden voor uw branche;
  • Inzicht in de moderne, digitale werkplek en de toegevoegde waarde voor uw bedrijf;
  • Voorbeelden gezien van het eenvoudig bouwen van apps met Microsoft Power Apps.

De rubriek expertartikel is een samenwerking tussen Installatie.nl en fabrikanten. Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met 4PS.