Sinds overname verkoopt P. de Vries geen ‘nee’ meer

P. de Vries VDK

Installatiebedrijf P. de Vries uit Leeuwarden is één van de vele bedrijven die de afgelopen tijd is overgenomen door een grote installateur. Directeur Jeroen van der Geest over dit proces, de uitdagingen op de arbeidsmarkt en de ambities naar circulair installeren.

In november 2021 werd de handtekening gezet en sindsdien is installatiebedrijf P. de Vries in Leeuwarden onderdeel van de VDK groep. Ruim een jaar later is er, op een gerestylede logo na, weinig veranderd. Directeur Jeroen van der Geest staat nog altijd aan het roer en er wordt als vanouds hard gewerkt. “Misschien is het grootste verschil dat we nooit meer ‘nee’ hoeven te verkopen. Als we geen ruimte hebben voor een nieuwe klus zet ik ‘m in de VDK-appgroep.”
Halverwege het interview verlaat Van der Geest z’n kantoor voor een kort ingelast Teams-overleg in een andere ruimte.
“Nee, niet met VDK”, lacht de directeur. “Pak ondertussen nog een kop koffie en maak rustig even een rondje door het bedrijf. Als het overleg klaar is zoek ik je wel weer op.” Het tekent de openheid waarmee het Friese bedrijf al jaren succesvol actief is in de installatiebranche.

Dit is een Premium artikel. Log in met je abonneenummer om verder te lezen, of sluit een (digitaal) abonnement af.

Premium artikel