fbpx
Edities

Installatie – nummer 02 – 2021

In deze editie

Vrijdag 26 maart ligt de nieuwste Installatie bij u in de bus. Hierin hebben we een goed gesprek met Stijn Otten, mede-oprichter van HeatTransformers. Hij is zelfbenoemd marktleider in hybride systemen. Hij praat over techniek, maar ook over bespaarbeloftes. Maar wat kunt u nog meer van ons verwachten?

Drijvende warmtewisselaar

Het grootste drijvende duurzame kantoor komt in Rotterdam. Het zogeheten Floating office Rotterdam (FOR) wordt verwarmd en gekoeld met het oppervlaktewater uit de Rijnhaven. Hoe werkt dat?

Vakcentrum voor ventilatie

Ventilatie is door de coronacrisis alleen maar hoger op de agenda komen te staan. Opleiders Robbert Lubken (IW Nederland) en Nico van Leeuwen (ROVC) geven een rondleiding door de pas geopende ventilatielokalen in Amersfoort.

Advies en inspiratie

Kennis vergaren, je klanten meenemen. Groothandel Technische Unie opent nieuwe inspiratiecentra. Installateurs kunnen zo worden ondersteund in het concreet maken van de energietransitie. We nemen een kijkje.

Alles voor een strak proces

Breman-Zuid bracht het aantal werkgangen in elk project fors terug. Door te bimmen, te prefabriceren en samen te werken met bouwpartners en leveranciers ontstaat een geoliede installatiefabriek. Een kijkje in een imposante werkplaats.

Premium artikel

Premiumartikelen zijn alleen toegankelijk voor abonnees van Installatie.
» Ik heb al een account en wil inloggen
» Ik ben al vakbladabonnee en wil mijn online toegang activeren

Digitaal abonnee worden?

Wordt digitaal abonnee en krijg onbeperkt toegang tot het exclusieve deel van Installatie.nl en lees het vakblad online.