fbpx
Edities

Installatie – nummer 03 – 2021

In deze editie

Vrijdag 30 april ligt de derde editie van het vakblad Installatie bij u in de bus. Hierin leggen we het vergrootglas op de energiebufferende techniek met faseovergangsmaterialen. Hoe werken die PCM’s eigenlijk? En hoe kun je daarmee energie besparen?

Maar wat kunt u nog meer van ons verwachten?

Betaalbaar energieneutraal

Een ondergrondse energiebuffer, zonne-energie en warmtepomptechniek. In Helmond staat de opmaat naar geprefabte, energieneutrale sociale huurwoning met een nieuw installatieconcept.

Lekker thuis

Thuiswerkend Nederland kijkt op tegen de aankomende hitte in zolderkantoortjes. Hoe kun je met kleine maatregelen de thuiswerkplek behaaglijk en koel maken?

Blijven verbeteren

Elk miniem detail op de werkvloer wordt bestudeerd en zo mogelijk verbeterd. Business Unit Manager Alex Walraven van Nijburg Klimaattechniek is een echte perfectionist.

Hoe presteren installateurs?

De prijzen zijn sterk verbeterd, de winsten zijn hoog. De jaarlijkse benchmark van installatiebedrijven laat zien dat de branche in de lift zit. We zetten de aandachtspunten op een rij.

Digitaal magazine

Het item dat je probeert te lezen is de digitale versie van een van de magazines van Installatie.
Digitale magazines zijn alleen toegankelijk voor print- en digitaal jaarabonnees van Installatie.

Digitaal jaarabonnement

Voor slechts € 17,41- per maand sluit je al een digitaal jaarabonnement af. Zo heb je altijd actuele en vakkundige informatie tot jouw beschikking waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding