fbpx
Edities

Installatie – nummer 04 – 2021

In deze editie

Vrijdag 25 juni verschijnt het vierde nummer van vakblad Installatie. Dit is tevens het laatste nummer voor de zomervakantie. Hierin onder meer een verhaal over de opleidingsstrategie van het Amsterdamse loodgietersbedrijf RéVé. Directeur Dorien de Vries geeft leerlingen zoveel mogelijk ruimte om zichzelf te bewijzen. “Hoe sneller ze zelfstandig op een busje zitten, hoe sneller ze groeien.”

Maar wat kunt u nog meer van ons verwachten?

Duurzaam op kamers

DKC Installatietechniek tekende voor de duurzame renovatie van twee studentencomplexen in Nijmegen. Een verhaal over stappenplannen, warmtepomptechniek, PVT-panelen en een koppeling met warmtekoudeopslag.

Red de installatieschat

Deze collectie kan een nieuw installatiemuseum morgen vullen. Maar de historische installatieverzameling van Jaap Schut dreigt dakloos te worden. En dat mag niet gebeuren. Een kijkje bij deze unieke collectie.

De straling van infrarood

Infraroodpanelen zijn hot, maar niet onomstreden. Hoe kan deze techniek voet aan de grond krijgen om woningen van het aardgas af te halen? Reportage uit de keuken bij Greeniuz.

Lokale kracht

Hij nam als 26-jarige het dorpsinstallatiebedrijf van zijn vader over. Nu is dat bedrijf onderdeel van het grote Batenburg. Gerard van Dalen over alle keuzes die op zijn pad kwamen, en hoe je lokale kracht kunt behouden binnen een groot concern.

Digitaal magazine

Het item dat je probeert te lezen is de digitale versie van een van de magazines van Installatie.
Digitale magazines zijn alleen toegankelijk voor print- en digitaal jaarabonnees van Installatie.

Digitaal jaarabonnement

Voor slechts € 17,41- per maand sluit je al een digitaal jaarabonnement af. Zo heb je altijd actuele en vakkundige informatie tot jouw beschikking waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding