fbpx
Edities

Installatie – nummer 05 – 2021

In deze editie

Vrijdag 17 september ligt de nieuwe editie van vakblad Installatie op de mat. Het eerste nummer na de vakantie. Met een verhaal over Breman, die zich positioneert in de voorhoede van de energietransitie. Maar wat kunt u nog meer van ons verwachten?

Reddende engelen

Het hoogwater zorgde afgelopen zomer voor een ravage in Limburg. Lokale installateurs hadden hun handen vol aan het puinruimen en herstellen van de leefbaarheid. We kijken terug met installatiebedrijven die een bijdrage hebben geleverd.

Ketels voor kippen

Het grootbrengen van een schuur met tienduizenden scharrelkuikens vraagt heel veel energie. De 96 kW aan verwarmingsvermogen in deze schuur in Beuningen wordt volledig elektrisch opgewekt. Met reden. Op reportage met de installateur.

De doorbraak van de hybride

De hybride is niet langer het laffe tussenstapje. De cv-ketel/warmtepomp-combinatie krijgt nu op alle fronten draagvlak en erkenning. We houden de kansen, uitdagingen en beperkingen van de hybride eens goed tegen het licht.

Kennis blijven delen

Kleine installatiebedrijven zijn kwetsbaar op het vlak van personeel. En al helemaal in een competitief werkgebied als Amsterdam. Hans Vreeken, directeur van totaalinstallateur The Plumbers vertelt hoe hij de uitdaging het hoofd biedt. “Blijven vissen.”

Digitaal Magazine artikel

Digitaal magazine

Het item dat u probeert te lezen is de digitale versie van een van de magazines van Installatie.
Digitale magazines zijn alleen toegankelijk voor print- en digitaal jaarabonnees van Installatie.

Digitaal jaarabonnement

Voor slechts € 17,41- per maand sluit u al een digitaal jaarabonnement af. Zo heb je altijd actuele en vakkundige informatie tot jouw beschikking waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding