fbpx
Edities

Installatie – nummer 02 – 2021

In deze editie

Vrijdag 26 maart ligt de nieuwste Installatie bij u in de bus. Hierin hebben we een goed gesprek met Stijn Otten, mede-oprichter van HeatTransformers. Hij is zelfbenoemd marktleider in hybride systemen. Hij praat over techniek, maar ook over bespaarbeloftes. Maar wat kunt u nog meer van ons verwachten?

Drijvende warmtewisselaar

Het grootste drijvende duurzame kantoor komt in Rotterdam. Het zogeheten Floating office Rotterdam (FOR) wordt verwarmd en gekoeld met het oppervlaktewater uit de Rijnhaven. Hoe werkt dat?

Vakcentrum voor ventilatie

Ventilatie is door de coronacrisis alleen maar hoger op de agenda komen te staan. Opleiders Robbert Lubken (IW Nederland) en Nico van Leeuwen (ROVC) geven een rondleiding door de pas geopende ventilatielokalen in Amersfoort.

Advies en inspiratie

Kennis vergaren, je klanten meenemen. Groothandel Technische Unie opent nieuwe inspiratiecentra. Installateurs kunnen zo worden ondersteund in het concreet maken van de energietransitie. We nemen een kijkje.

Alles voor een strak proces

Breman-Zuid bracht het aantal werkgangen in elk project fors terug. Door te bimmen, te prefabriceren en samen te werken met bouwpartners en leveranciers ontstaat een geoliede installatiefabriek. Een kijkje in een imposante werkplaats.

Premium artikel

Je wilt een  Premium   artikel lezen.

Onbeperkt  Premium   artikelen lezen vanaf € 17,41 per maand

Direct abonneren

- Onbeperkt  Premium   artikelen lezen op Installatie.nl
- Alle edities van Installatie digitaal lezen
- Alle edities van Installatie thuis ontvangen vanaf € 60,38 per maand

Direct abonneren