fbpx
Nieuws

Alle storingscodes in één app

Groothandel Technische Unie heeft een gratis app ontwikkeld waarmee monteurs snel en eenvoudig storingscodes van cv-ketels in kunnen voeren, en direct de oplossing voor het euvel voorgeschoteld krijgen. In de CV Hulp! zijn alle voorkomende storingscodes van alle cv-toestellen ingevoerd. Eventueel te vervangen onderdelen zijn vervolgens snel en eenvoudig via de app te bestellen; hiervoor heeft de app een koppeling met het ordersysteem van de groothandel. Ook zijn er detailtekeningen in opgenomen die inzicht geven in het binnenwerk van de cv-ketel.

Monteurs hebben geen internetverbinding nodig op de storingscode op te zoeken; de app kan dus ook gebruikt worden in ruimtes waar geen bereik is. De ‘Technische Unie CV Hulp’ is ontwikkeld voor de smartphone (niet voor de iPad) en is beschikbaar voor iOS en Android.

2 reacties op “Alle storingscodes in één app

  1. harson schreef:

    en loopt al 3 jaar achter bij rensa 🙂

  2. Voor veiligheid en een gezonde boterham schreef:

    Dit is de App die er voor gaat zorgen dat er nog meer koolmonoxide meldingen en waterschades komen! Heren verzekeraars neem goede experts in de hand en stop met het vergoeden van beun de haas werkzaamheden.
    Ik zou zeggen installateurs stop met TU omdat zij de grootste veroorzakers zijn van branchevervuiling. Ze leveren rechtstreeks aan particulieren( natuurlijk niet zelf want er zitten internetwinkels tussen) en het maakt ze echt niet uit hoe hun spullen worden aangebracht. Kortom de een zijn door is de ander zijn brood.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.