fbpx
Nieuws

Het Blauwe Boekje van Uneto-VNI voor veilig, gezond en milieuverantwoord werken, is er nu ook in het Engels, Duits en Frans. Het boekje informeert buitenlandse werknemers in de installatiebranche over actuele arboregels en dient als hulpmiddel om veilig te werken. Mimoun el Yattioui, voorzitter van de Commissie Arbeidsomstandigheden van Uneto-VNI, presenteerde de uitgaven op 9 juni tijdens een praktijkdag voor veilig werken in Vlaardingen.

Het Blauwe Boekje is een praktische gids voor monteurs, die de wet- en regelgeving vertaalt in onder andere heldere aanwijzingen, handige checklists en overzichtelijke taakrisicoanalyses voor elke specifieke situatie. Bovendien is het een handig naslagwerk voor werkgevers in verband met VCA-verplichtingen en als instrument voor een toolboxmeeting. Er zijn inmiddels meer dan 100.000 exemplaren van de tot nu toe verschenen Nederlandstalige edities van het Blauwe Boekje in omloop.

Het Blauwe Boekje in het Engels, Duits en Frans is te downloaden via de webshop van Uneto-VNI. De kosten bedragen 89 euro voor leden, de prijs voor niet-leden is 200 euro.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.