fbpx
Nieuws

Conferentie gebouwautomatisering

Op 4 en 5 november wordt bij Corpus in Leiden de Nationale Conferentie Gebouw Automatisering op georganiseerd. Tijdens deze conferentie staat de driehoeksverhouding tussen mens, functionaliteit en gebouw centraal.

IT in gebouwen

Het thema van de conferentie is ‘Bits, Bricks & Behaviour 2.0’. Dat betekent dat de focus ligt op de impact van IT in gebouwen. Eindgebruikers en specialisten uit de keten van realisatie en beheer van gebouwen komen aan het woord. Zij geven hun visie op wat moderne automatiseringstechnologie bijdraagt aan het functioneren in, en het rendement van gebouwen. Naast de actuele stand van zaken komt ook de toekomst aan bod. Wat speelt er, wat gaat er veranderen en welke invloed heeft dit op de ontwikkeling en het beheer van vastgoed?

Doelgroep

De eerste conferentiedag, 4 november, is gericht op de gebruiker, exploitant, eigenaar en ontwikkelaar van het gebouw. Tijdens de tweede dag, 5 november, wordt duidelijk hoe beheerders en technologie verantwoordelijken de verbinding maken tussen nieuwe technologie in gebouwen en de gebruikerswensen.

Kijk hier voor het volledige programma.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.