fbpx
Nieuws

Vakevents voor duurzame installateurs

Met de beurzen Duurzaam Verwarmd en Solar Solutions herbergt de Expo Haarlemmermeer op 22 en 23 maart een interessant vakevent voor installateurs die zich bezighouden met warmtepomptechniek en oplossingen met zonne-energie.

Duurzaam Verwarmd is een vakbeurs en kennisevent voor de duurzame installatieprofessional. Naast een beursvloer met ongeveer 80 fabrikanten van technische oplossingen, biedt het event een inhoudelijk programma met lezingen waarin vooral de warmtepomptechniek en de totstandkoming van warmtenetten centraal staan. Installateurs kunnen na registratie gratis naar dit tweedaagse event.

Warmtepompen en solar

Tegelijkertijd vindt de vakbeurs Solar Solutions plaats. Dit event is in zes jaar uitgegroeid tot het grootste commerciële zonne-energieplatform van Nederland. Op dit event veel aandacht voor zonnestroom en omvormers, zonneboilers, collectoren, maar ook voor complete concepten van opwekker tot afgifte. De overgang van Epc naar BENG zal bijvoorbeeld gevolgen hebben voor het aandeel zonne-energie in de gemiddelde nieuwbouwwoning. Ook hier een beursvloer en een lezingenprogamma. Solar Solutions verwacht in de twee dagen zo’n 6000 bezoekers te trekken. Tickets kunt u hier bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.