fbpx
Nieuws
Groothandel breidt dienstverlening uit

Groothandel Galvano gaat haar logistieke dienstverlening voor badkamerproducten uitbreiden met afhaalpunten en levervensters.

 

 

Galvano breidt haar logistieke dienstverlening uit met levervensters. Klanten  van de groothandel kunnen vanaf 1 maart bij een order ook aangegeven in welk dagdeel deze geleverd moet worden; ochtendlevering (07:00 – 12:00 uur), middaglevering (12:00 – 17:00 uur) of avondlevering (17:00 – 20:00 uur). Bij orders waarbij het van belang is dat deze binnen een specifiek dagdeel geleverd worden kan dit in het bestelproces worden aangegeven. De groothandel gaat nu ook op zaterdagen leveren. De avond en zaterdaglevereningen zijn wel duurder dan een reguliere levering maar zeker concurrerend, zegt salesmanager Mike van Reusel in huisorgaan Update. Dit biedt installateurs en showroom meer mogelijkheden voor just-in-time-delivery, waardoor minder handelingen (en kosten) nodig zijn voor de levering van een badkamer.

 

Naar boven sjouwen

GalvanoAppUit onderzoek blijkt dat steeds meer particuliere klanten een order liever zelf afhalen, zodat ze niet thuis hoeven te wachten tot deze wordt bezorgd. Daarom kunnen orders van Galvano vanaf 1 maart ook worden afgehaald. Als een order per pakketdienst wordt verstuurd, is dit mogelijk op één van de ruim 2.000 PostNL afhaalpunten in Nederland. Voor grotere, zwaardere en/of breekbare goederen beschikt Galvano over een netwerk van 12 I-pickup afhaalpunten (vestigingen van Saint-Gobain) in Nederland. Dit aantal zal in de loop van 2015 nog verder worden uitgebreid. De groothandel gaat ook de mogelijkheid aanbieden om bestellingen te helpen versjouwen naar bijvoorbeeld boven -handig voor zelfstandige monteurs-, en de optie om particulieren via pin aan de deur te laten betalen. Ook bestaat de mogelijkheid om op de pakbon bedrijfsnaam en logo van de badkamerdetaillist te drukken.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.