fbpx
Nieuws

HC Groep neemt Coneco over

HC Groep uit Waalwijk neemt Coneco over. Coneco bestaat uit Coneco Building Automation B.V. en Re3com B.V., een gebouwenautomatiseerder. Door de samenwerking wil het bedrijf een toonaangevende speler worden op het gebied van hoogwaardige luchtverdeelcomponenten, ventilatiesystemen, klimaatplafonds en gebouwautomatisering.

Dick de Jong, directeur eigenaar van Coneco: “Het is altijd onze ambitie geweest om de nummer 1 in gebouwautomatisering te zijn én te blijven. We geloven dat het bieden van de juiste oplossing in combinatie met een uitstekende dienstverlening het verschil maakt. HC Groep zal onze reikwijdte in de markt vergroten, daarnaast kunnen wij hun marktpropositie versterken. We zijn trots op het feit dat we elkaar gevonden hebben, het is een enorme kans voor ons allemaal.”

Ron van Kan, CEO HC Groep: “We zijn enthousiast over de samenwerking tussen de HC Groep en Coneco. Onze visie op de toekomstige markt en de cultuur waarin de mens centraal staat, sluiten naadloos op elkaar aan. Met de komst van Coneco verwelkomen we wederom een specialist in onze groep, daarmee is het een aanwinst voor ons, onze klanten en vooral de eindgebruiker.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.