fbpx
Nieuws

Nieuw inbouwsysteem voor kranen

Kranenfabrikant Hansa is de volgende fabrikant die met een inbouwsysteem voor de installatie van mengkranen en thermostaten komt. Het systeem heet Hansa Bluebox en werd op de SHK geïntroduceerd.

Trend

Inbouwboxen, zoals ook Grohe en Hansgrohe ze hebben voor de inbouwkranen en bad/douchethermostaten, geven vooral veel ontwerp en montagegemak. Daarmee wordt het mogelijk om in een ruwbouwfase al eenvoudig en precies de voorwaarden te scheppen voor een goede en fraaie montage van het afbouwdeel.

Hansa_Bluebox_Milieu (2)Afstemming

De Bluebox is ontwikkeld voor alle mengkraanseries en thermostaten van Hansa. De basiseenheid beschikt over een rotatiesymmetrische opbouw met ½-duim- of ¾-duim-ingangen. De box heeft een afstand van 31 millimeter tussen de aansluiting en de muur en een speelruimte van 75 tot 105 millimeter bij de inbouwdiepte. Bij de inbouw kan niets verkeerd lopen, zo belooft Hansa. De functie-eenheden worden met onverliesbare schroeven op de basiseenheid gefixeerd en bestaat er voor vrijwel elk mogelijk probleemgeval een passende correctie adapter. De box heeft contactpunten voor de waterpas, een centrale doorn voor het puntlassen van snelbouwpanelen en snijribben. Hansa bedacht een klik-systeem om de rozetten schroefloos aan de muur te bevestigen. De rozetten kunnen bij de eindmontage tot 3,5 graden in elke richting worden bijgesteld.

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.