fbpx
Nieuws

Intergas opent trainingscentrum in Utrecht

Intergas opent begin 2023 een opleidingscentrum in Utrecht. De fabrikant van cv-ketels en (hybride) warmtepompen wil hierdoor bijdragen aan het grote tekort aan installatiemonteurs, en de grote kennisbehoefte die er is om te kunnen werken met (hybride) warmtepompen.

Tot nu moesten installatiemonteurs naar de productielocatie in Coevorden om getraind te worden met Intergas-producten. In het Drentse opleidingscentrum worden jaarlijks 2000 monteurs geschoold.

Met de opening van het nieuwe trainingscentrum op het industrieterrein Lage Weide in Utrecht, wil Intergas de opleidingscapaciteit verdubbelen, en een meer centrale positie in Nederland innemen. Het pand aan de Computerweg wordt niet alleen ingericht als trainingsruimte, met werkende toestellen. Ook is het pand vanaf begin 2023 een showroom van de gastoestellen, hybride warmtepompen en all-electric oplossingen van Intergas.

De productie van hybride warmtepompen gaat fors omhoog. Lees hier in ons dossier hoe Nederlandse fabrikanten denken over de groei van deze markt.

1 reactie op “Intergas opent trainingscentrum in Utrecht

  1. BJM geelen schreef:

    BJM Geelen 45 jaar gewerkt bij Loohuis fleringen bezit 3 intergas kachels wil graag ze met warmtepomp combineren zou graag een circus volgen bij intergas bvd. Heb 5000 geplaatst voor inter gas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.