fbpx
Nieuws

Kleine diameters van binnenuit renoveren

Kleine diameters van binnenuit renoveren

Het is nu ook mogelijk afvoerleidingen met kleine diameters van binnenuit te renoveren.

 

 

Tot dusver was de zogeheten relining-techniek vooral weggelegd voor standleidingen in bijvoorbeeld flats. Door na reinigiging van binnenuit een dunne laag aan te brengen, kunnen afvoerleidingen en rioleringen zonder hak en breekwerk worden gerenoveerd. Tubus System heeft de techniek doorontwikkeld zodat ook afvoeren met een diameter toto 30 mm kunnen worden geinspecteerd, gereinigd en gerenoveerd. Hiervoor heeft de fabrikant een nieuwe spuitkop van 18 mm met mini-camera ontwikkeld. 

 

Veel vraag

Hans Sönksen, Technisch Directeur van Tubus System International AB. “Sinds 2009 is er in Nederland veel vraag naar renovatie van afvoerleidingen met kleine diameters. Privaatafvoeren met een diameter van minder dan 50 mm komen in andere landen, waar wij eveneens actief zijn, weinig voor. De afgelopen twee jaar hebben wij geïnvesteerd in het ontwikkelen van een nieuwe innovatie, puur gericht op de Nederlandse markt.” Door het aanpassen van de huidige apparatuur is Tubus System nu in staat leidingen met relatief kleine diameters te relinen. De apparatuur is alleen beschikbaar voor Tubus System en is niet bestemd voor, of in gebruik door, andere reliningsbedrijven.

 

1 reactie op “Kleine diameters van binnenuit renoveren

  1. […] gebruikt, die in 3 lagen tegen de buiswand wordt gespoten. Tubus kan met haar techniek ook kleinere diameters van 30 mm van binnenuit […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.