fbpx
Nieuws

Koelen met CO2, hoe doe je dat?

Panasonic Heating & Cooling Solutions lanceert de CO2 Cold Chain Calculator. Deze tool helpt installateurs, technici en ontwerpers alle benodigde berekeningen uit te voeren om commerciële koeloplossingen op basis van CO2 te leveren. Het vergroot hiermee de productiviteit en efficiëntie en helpt de beste oplossing te bieden aan klanten.

De tool bestaat uit vijf secties, die individueel of gecombineerd ingezet kunnen worden. De nieuwe CO2 Cold Chain Calculator helpt de verdampingstemperatuur, koelcapaciteit, leidinglengte, hoeveelheid koudemiddel en benodigde elektronische expansiekleppen te berekenen. Ieder segment is overzichtelijk vormgegeven en daardoor eenvoudig te gebruiken.

Tool neemt complexiteit weg

Alle berekeningen kunnen in één tool worden uitgevoerd. Er wordt gestart met de gewenste temperatuur in de ruimte en selecteren op basis hiervan de benodigde leidingen en expansiekleppen.

De tool voorkomt rekenfouten en helpt installateurs, technici en ontwerpers tijd te besparen. Gemiddeld heeft een gebruiker twee minuten nodig voor alle berekeningen. Met klassieke rekentools neemt dit proces al snel een uur in beslag.

Geschikt voor mobiel gebruik

De calculator is ook geschikt voor smartphone of tablet. De resultaten kunnen worden geprint of opgeslagen als PDF-bestand. De CO2 Cold Chain Calculator is beschikbaar op Panasonic’s PRO Club.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.