fbpx
Nieuws

Hoe presteren installatiebedrijven, en welk effect heeft dit op de stijgende kostprijs en uurtarief van installateurs? De meest recente cijfers worden op 20 april gepresenteerd door Installatie.nl en RHM in een webinar. Daar kun je kosteloos bij zijn door je hier aan te melden.

Tijdens dit webinar maakt accountant Stefan van Maasakkers van RHM de nieuwste benchmarkcijfers van 2022 bekend. Hoe ontwikkelt de kostprijs per uur zich en welk uurtarief moet je als installateur tegenwoordig vragen om een gezonde winst te maken? In deze uitzending gaan we een stap verder dan in het vorige webinar ‘Meer rendement voor je installatiebedrijf’.

Daarin legde Stefan van Maasakkers vooral uit hoe het komt dat ene installatiebedrijf het beter doet dan het andere. Deze keer zoomen we met name in op wat je kunt doen om op een slimme manier met je capaciteit en tarieven om te gaan. Daar kan bijvoorbeeld software een belangrijke rol in spelen.

In de uitzending kun je live vragen stellen aan de specialisten van RHM.

RHM Accountancy en Advies houdt elk jaar een benchmark onder 80 installateurs in Nederland. Je kent Stefan van Maasakkers van de columns en blogs die hij schrijft voor het magazine Installatie en installatie.nl.

Ook de uitslagen van deze polls zullen in de uitzending behandeld worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.