fbpx
Nieuws

Monteurs vereeuwigd in Lego

De trotse bus paraat en de monteurs met het gereedschap in de hand. Het specialiseerde installatiebedrijf Smit Riooltechniek is vereeuwigd in Lego. Het bedrijf uit Hazerswoude-Dorp figureert in een nagebouwd dorp van de beroemde speelsteentjes.

Smit Riooltechniek maakt deel uit van het Lego-project van Iwan Vervoort uit Boskoop. Volgend jaar bestaat het dorp 800 jaar, en Vervoort bouwt de dorpskern van Boskoop na in legosteentjes. Onderdeel daarvan is de bekend hefbrug over de Gouwe in het Zuid-Hollandse dorp. Die bestaat alleen al uit 40.000 steentjes. In het dorp zijn de monteurs van Smit Riooltechniek te zien met hun bus, in huisstijl van het bedrijf. Ook is er een mobiel toilet in het project opgenomen.

Bevlogen in de shit
In de nieuwste Installatie het ondernemersverhaal van Bram Smit, de drijvende kracht achter de 15-koppige rioleringspecialist uit het Groene Hart. Smit, die naar eigen zeggen ‘geen brave puber’ was, heeft een bijzondere visie op zijn medewerkers en op het interne verbetermanagement. “Over het algemeen heeft niemand hier een diploma. In mij herkennen ze iemand die zich heeft ontwikkeld. Respect, openheid en waardering zijn de sleutels voor succes.”  Met name in de rioolreiniging en calamiteiten, heeft het bedrijf veel te maken met malafide bedrijven. “Daarom moet onze werkbonnen kraakhelder zijn. Onze klanten moeten precies weten wat ze kunnen verwachten.”

Lees het verhaal Bevlogen in de shit in het nieuwste nummer van Installatie. Hier online te lezen voor onze (online) abonnees.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.