fbpx
Nieuws

Nieuwe directeur voor OTIB

Nieuwe directeur van opleidingsfonds OTIB

Bea Berndsen wordt in juni de nieuwe directeur van opleidingsfonds OTIB. Zij volgt Elly Verburg op, die met pensioen gaat.

Het bestuur van het Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch InstallatieBedrijf (OTIB) heeft Bea Berndsen per 15 juni 2016 benoemd tot de nieuwe directeur van OTIB. Zij volgt hiermee Elly Verburg op die per 14 september met pensioen zal gaan. Berndsen is nu nog directeur van OOMT, het opleidingsfonds voor de mobiliteitsbranche.

Sterk opleidingsfonds

Verburg laat na een periode van ruim 15 jaar een sterk opleidingsfonds achter dat de technische installatiebranche op vele wijzen heeft ondersteund. Verburg: ‘Het is met een gevoel van grote dankbaarheid voor het vertrouwen dat ik van de branche en de medewerkers heb gekregen dat ik nu start met het inwerken van mijn opvolger.’ Elly Verburg blijft tot 14 september eindverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken.

Innovatie branche

Bea Berndsen was de afgelopen jaren als directeur verantwoordelijk voor het opleidingsfonds voor de mobiliteitsbranche. In deze periode heeft ze zich succesvol ingezet voor meer instroom, duurzame inzetbaarheid en goed werkgeverschap. ‘Ik kijk er nu naar uit om me in te zetten voor de technische installatiebranche. Een innovatieve branche die volop in beweging én in de lead is als het gaat om het meewerken aan de oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van vandaag en morgen. Ik hoop snel nader kennis te maken met de werkgevers en de werknemers van deze mooie branche.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.