fbpx
Nieuws

Het platform Thuiscomfort start een digitale rondgang langs websites van specialisten op het gebied van Domotica in Nederland. Met deze zogeheten Smart Home Tour 2016 wil Thuiscomfort (initiatief van groothandel Technische Unie) senioren kennis laten maken met de mogelijkheden van een ‘slimme woning’. Een huis met installaties en apparaten die door middel van geautomatiseerde systemen met elkaar ‘praten’.

De tour start op de website van Thuiscomfort en vervolgt zijn weg daarna langs meerdere sites van fabrikanten en kennispartijen. Zo ontdekken bezoekers onderweg hoe domotica het comfort, de veiligheid en de toegankelijkheid in huis vergroot. Op welke manieren kunnen ze installaties op afstand bedienen en hoe kunnen ze slimmer met energieverbruik omgaan?

Meerdere partijen op het gebied van huisautomatisering worden tijdens de Smart Home Tour met elkaar verbonden. Zo doen fabrikanten KlikAanKlikUit, Busch-Jaeger, Alphatronics en Viega mee, maar bijvoorbeeld ook overkoepelende organisaties als KNX Nederland, Smart Homes en de gespecialiseerde domotica-installateur Van den Dool.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.