fbpx
Nieuws

Opvolger Avanta nu beschikbaar

Remeha introduceert de nieuwste generatie van de Avanta cv-ketel: de Remeha Avanta Ace. De standaard ingebouwde onderdelen zorgen voor extra installatie- en onderhoudsgemak.

De Avanta Ace beschikt over diverse componenten die standaard al zijn ingebouwd, waaronder de sifon, waterdruksensor en het verplichte veiligheidsventiel. Omdat ook de rookgasterugslagklep voor overdruktoepassingen standaard is ingebouwd, hoeft de installateur bij de montage geen losse ketelcomponenten meer onder de ketel te plaatsen. Het heeft een uitgebreid bedieningspaneel met lcd-scherm met backlight en vier handige drukknoppen. Het lichtgewicht toestel is gemakkelijk op te tillen en via de ophangoren aan de ophangbeugel te plaatsen.

Servicevriendelijk

Alle onderdelen van de Avanta Ace zijn gemakkelijk bereikbaar via de voorkant van het toestel. Het binnenwerk heeft een ruime opzet zodat de installateur genoeg plek heeft om snel en eenvoudig onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. De ingebouwde waterdruksensor zorgt dat de waterdruk digitaal is af te lezen en geeft actief een melding zodra het water moet worden bijgevuld. Met behulp van Remeha Connect is het mogelijk om Beheer op Afstand te activeren, zodat de installateur automatisch een mailtje krijgt als de Avanta Ace niet goed functioneert.

Drie verschillende comfortklassen

De Avanta Ace is beschikbaar in de comfortklassen CW3, CW4 en CW5. Standaard levert Remeha bij elke uitvoering een veiligheidsventiel, condens-afvoerslang, automatische ontluchter, opvangbakje voor vocht uit de luchtinlaat, geïntegreerde zonneboilerregeling en buitenvoeleraansluiting. Net als alle andere leden van de Ace-familie werkt de Avanta Ace op het besturingssysteem eSmart Inside.

De Avanta Ace is zo samengesteld dat deze te koppelen is met duurzame technieken zoals een hybride warmtepomp en zonneboiler. Het toestel is daarnaast geschikt voor propaan, hoogcalorisch aardgas en voor aardgas met bijmenging van 20 procent waterstof.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.