fbpx
Nieuws

Emergo, fabrikant van prefab daken en VELUX Nederland, leverancier van daglichtoplossingen, introduceren een geïntegreerde dakraamoplossing voor het energiedak. Het wordt maandag gepresenteerd op de BouwBeurs in Utrecht.

Het energiedak Navitect II heeft alle voordelen van zonnepanelen, biedt door de integrale aanpak en fabricage gegarandeerde kwaliteit en is snel en op maat leverbaar. Bovendien zorgt het ervoor dat de ruimte onder het dak leefbaar is dankzij daglicht en frisse lucht. De dakramen worden in dezelfde zwarte kleur geleverd als de pv-panelen.

Kwaliteitsborging

De prefab-daken worden gemaakt in de fabrieken van Emergo in Stadskanaal en Almelo. Het afgelopen jaar zijn de daken uitvoerig getest, onder meer in de windturbines van VELUX in Denemarken. De proefopstelling heeft alle testen doorstaan, van normale regenbuien tot orkanen. Bijkomend voordeel van prefab fabricage is dat het weer geen invloed heeft op de productiekwaliteit. Hierdoor kunnen VELUX en Emergo snel en volgens hoge kwaliteitsstandaarden leveren.

Het energiedak Navitect II wordt tijdens de BouwBeurs gepresenteerd op de stand van Emergo: hal 11 D066.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.