fbpx
Nieuws

Radiatorinnovatie leverbaar

Met een jaar vertraging is de E.Flow Integra van Radson leverbaar voor de markt. De radiator, met 8 aansluitingen inclusief een middenaansluiting en een diagonale waterdoorstroming, werd op de VSK in februari 2014 al aangekondigd, maar heeft in de productie een jaar vertraging opgelopen. Op de Installatie Vakbeurs in Hardenberg kondigde de Belgische radiatorfabrikant aan dat de paneelradiator nu leverbaar is voor de Nederlandse markt.

radson eflow3Middenaansluiting

De E.Flow Integra is een radiator met geïntegreerd buissysteem en 8 aansluitingen, inclusief middenaansluiting. Bij aansluiting op deze middenaansluiting wordt er intern gezorgd voor een diagonale waterdoorstroming. Naast flexibiliteit, belooft Radson ook een homogenere warmteafgifte dan de traditionele watergevoerde paneelradiator, waardoor deze bijdraagt en de energie-efficiency van de cv-installatie. De radiator is volledig voorgemonteerd, en voor de hydraulische inregeling heeft de installateur een kV-tabel tot de beschikking. De radiator is in alle gangbare afmetingen te verkrijgen.

1 reactie op “Radiatorinnovatie leverbaar

  1. […] lage temperatuurverwarming beter presteren. De techniek met het geïntegreerde buissysteem werd vorig jaar op de markt […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.