fbpx
Nieuws

Jaarbeurs organiseert van 12 tot en met 14 april de vakbeurs Renovatie & Transformatie in de Brabanthallen in Den Bosch. Op de beurs staan 137 exposanten die hun nieuwste renovatieproducten en -technieken laten zien.

De vakbeurs  is speciaal bedoeld voor woningcorporaties, VVE-Bestuurders, projectontwikkelaars, gemeenten, architecten, adviesbureaus, facility-managers, aannemersbedrijven en uitvoerende bouw. Het expositieprogramma wordt ingevuld door fabrikanten, importeurs en specialisten met producten, bouwmaterialen en diensten op het gebied van renoveren en transformeren.

Te midden tussen de 137 exposanten vindt de bezoekers op de beursvloer het Faay Renovatietheater, de renovatie arena, de kennistafel en de kennisboulevard. “Het Inhoudelijke deel is belangrijk in het totale beursprogramma”, zegt Brand Manager Martijn Carlier van Jaarbeurs. “Er is gezocht naar een juiste combinatie tussen de technische oplossing, de implementatie ervan en alle vraagstukken die bij het proces komen kijken. De verschillende invalshoeken worden dit jaar sterker naar voren gebracht dan andere jaren. Daarbij maken we onderscheid in verschillende niveaus van renovatie – van eenvoudig onderhoud tot nul-op-de-meter woningupdates – en besteden we veel aandacht aan de communicatie met bewoners”, aldus Carlier.

Het totale beursprogramma is hier te vinden. Gratis inschrijven kan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.