Ga naar hoofdinhoud

Rensa breidt uit met elektrogroothandel

Elektrogroothandel DTC Elektro wordt toegevoegd aan de Rensa Family, het moederbedrijf van onder meer technische groothandel Rensa Verwarming en Ventilatie.

Het bedrijf met vestigingen in Raamsdonkveer en Oss blijft zelfstandig opereren.

Elektrotechnisch installatiemateriaal

DTC Elektro is een groothandel in elektrotechniek met 20 werknemers. Het bedrijf levert sinds de oprichting in 2003 een totaalpakket ‘als het gaat om draad, kabel en elektrotechnisch installatiemateriaal’. DTC Elektro blijft onder dezelfde naam en zelfstandig opereren vanuit de twee vestigingen in Raamsdonksveer en Oss.

Familiebedrijf

“Met de toevoeging van een compleet pakket aan elektroproducten wordt Rensa Family een nog completer en sterker huis van specialisten”, zegt Henk-Jan Wegman, CEO van Rensa Family. “DTC Elektro is een gedreven familiebedrijf met échte vakmensen. Zij hechten veel waarde aan langetermijnrelaties en zetten die extra stap voor elkaar én hun partners.” Rob Walk, algemeen directeur van DTC Elektro: “Door deze nieuwe samenwerking zien wij veel kansen om onze relaties nog beter als totaalleverancier te kunnen voorzien van een breed pakket kwaliteitsproducten voor de installatiesector. Hiermee ontstaan nieuwe mogelijkheden.”

Rensa Family is een internationale groep van familiebedrijven die als toeleverancier in de installatiesector opereert. In Nederland is het bedrijf voornamelijk actief aan de werktuigbouwkundige zijde van de installatietechniek. Met DTC Elektro haalt Rensa ook een specialist in elektrotechnische materialen in huis.

Rensa Family bestaat uit Rensa Family Company en onder andere de gespecialiseerde groothandels: CEA (Duitsland), DEWEtech (Duitsland), DTC Elektro, Gafco, Gévier, Inexeon, Libra Energy, Rensa Verwarming & Ventilatie, Uniprest (Roemenië) en Verholt. Ook vloerverwarmingsspecialist Albrand valt onder deze bedrijvengroep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Met de gratis nieuwsbrief van Installatie.nl ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en actuele ontwikkelingen in de installatiebranche, productnieuws en installatiefouten.

Laatste nieuws

Cao-onderhandelingen geklapt, stakingen komen er aan

VR-ketel: rookgas weg

Premium

Warmtepomp gaat bakstenen drogen

Warmtepomp-paraplu steelt de show

Clivet: serie monoblocks op propaan

Zorg voor een stage die je nooit vergeet