fbpx
Nieuws

Rensa lijft meet- en pompspecialist in

Rensa Groep, de holding van de gelijknamige technische groothandel, neemt Handelsonderneming J. Verholt BV uit Ulft over. Verholt is een technisch groothandel die zich gespecialiseerd heeft in (kalibratie van) meetinstrumenten en (revisie van) pompsystemen.  Het bedrijf heeft een eigen kalibratielaboratorium. Ook is het Verholt veel betrokken bij het renoveren van ketelhuizen. Het bedrijf blijft onder eigen naam opereren. Wel worden de service-onderdelen en installatiematerialen die het bedrijf verkoopt onder de vlag van Technisch Handelsbureau Rensa ondergebracht.

“Met de Rensa Groep als nieuwe eigenaar ontstaan er voor Verholt BV nieuwe mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen als het adres voor verkoop, projecten, onderhoud en kalibratie van meetinstrumenten en pompen.”, aldus voormalig eigenaar Tim Verholt. “Door de overname van Verholt BV versterkt de Rensa Groep zich op twee vlakken.”, meldt Marco van Damme, commercieel manager Techniek bij Rensa en interim manager bij Verholt BV. “We voegen een specialist aan de Rensa Groep toe en versterken de positie van Rensa op het gebied van service-onderdelen.”

1 reactie op “Rensa lijft meet- en pompspecialist in

  1. […] binnen Rensa Groep, waaronder ook gespecialiseerde bedrijven als Gafco Altron (koudetechniek), en Handelsonderneming J. Verholt (meettechniek en pompen), blijft ook Libra Energy een zelfstandige […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.