fbpx
Nieuws

Rookgasafvoer: kennis vergroten

De kennis rondom rookgasafvoeren moet omhoog. Dit ketelonderdeel maakt een wezenlijk onderdeel uit van Vakmanschap CO, het persoonlijke bewijs van vakmanschap dat elke (service)monteur die aan verwarmingsketels werkt, volgend jaar verplicht moet hebben. Als opmaat presenteren Installatie.nl en Burgerhout de Grote Rookgasafvoer Quiz.

Op deze pagina op Installatie.nl kun je 15 vragen over de rookgasafvoer beantwoorden. Wie dit het best doet, wint mooie prijzen.

De rookgasafvoer is nog altijd een van de meest kritische onderdelen in de installatie en bij onderhoud van een cv-ketel. Een montage of ontwerpfout betekent doorgaans direct of indirect een gevaarlijke situatie. Het is niet voor niks dat dit installatie-onderdeel een van de hofleveranciers is van de ingezonden installatiefouten op Installatie.nl. Elke week valt er wel een praktijksituatie in onze redactiemail.

We gaan een positieve bijdrage te leveren aan het kennisniveau. Om de installatiebranche alvast voor te bereiden voor de examens in het kader van Vakmanschap CO, heeft Installatie.nl samen met de vakspecialisten van Burgerhout een korte technische quiz van 15 multiple choicevragen samengesteld.

Speel hier De Grote Rookgasafvoer Quiz

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.