fbpx
Nieuws

Het programma van NXT GEN, het eerste installatiefestival van Nederland, is rond. Groothandel Wasco houdt op vrijdag 12 en zaterdag 13 mei het event op het terrein van Papendal bij Arnhem in samenwerking met ruim 80 leveranciers. Er worden in totaal 4000 bezoekers verwacht.

Het event is geen klassieke beurs, maar is omlijst met een festivalrandje; dit betekent dat Wasco zich niet enkel richt op installatiebedrijven, maar ook op scholieren en het gezin van ondernemers en monteurs. Het idee is dat jong en oud zich vermaken op het festivalterrein. Dus niet de stands die je op een klassieke beurs ziet, maar aanbod dat gericht is op beleving en activiteiten waarbij je de handen uit de mouwen kunt steken.

Het aanbod van de leveranciers is gebundeld onder de thema’s verwarming, koeling, ventilatie, sanitair en duurzaam wonen. In totaal zijn ruim 80 leveranciers van de groothandel aanwezig, variërend van aanbieders van (hybride) warmtepompen, airco’s, leidingsystemen tot aan sanitair. Een deel ervan presenteert zich met demo-bussen. Het aanbod vind je hier. Er zijn diverse montage-challenges.

Plattegrond en programma vind je hier.

Voor de inwendige mens zijn er foodtrucks en een skybar die tot 50 meter hoog gaat.

Ondernemers en monteurs kunnen het event kosteloos bezoeken met hun gezinnen. Je kunt je hier aanmelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.