fbpx
Nieuws

Ruimte besparen in de badkamer

De toiletruimte is meestal een kleine ruimte in huis. Een fontein kan dan ruimte besparen. Villeroy & Boch komt met een nieuwe, compacte fontein van 36 bij 22 centimeter, in de moderne Avento collectie. Maak de toiletruimte compleet met het vernieuwde toilet, verkrijgbaar in het mat of glanzend wit.

De nieuwe Avento fontein is verkrijgbaar met een waskom links of rechts. Er is keuze uit de kleur mat of glanzend wit. Dankzij de CeramicPlus toplaag kunnen vuil en kalk zich amper hechten aan het oppervlak en worden ze meteen weggespoeld. Dat maakt het reinigen makkelijker.

Bijpassend meubel

Bijpassend bij de fontein is er een wastafelmeubel verkrijgbaar. Zo wordt er direct extra opbergruimte gecreëerd. Het meubel is er in zes moderne kleuren; Crystal Grey, Nordic Oak, Crystal Black, Crystal White, Elm Impresso en Arizona Oak.

Trend mat

Een matte look is een opvallende designtrend die je ook terugziet in de badkamer. De Avento fontein is naast glanzend wit ook verkrijgbaar in modern Stone White, een mat witte tint. Deze Stone White fontein is afgewerkt met het matte TitanGlaze glazuur en is daardoor duurzaam en robuust. Naast de nieuwe fontein, zijn vanaf het najaar ook alle wastafels uit de Avento collectie in het mat wit verkrijgbaar. De ruimte is mooi af te stijlen met het Avento toilet in het mat of glanzend wit.

Complete badkamerinrichting

De Avento collectie biedt een complete badkamerinrichting, perfect op maat. De collectie staat voor functionaliteit en betaalbaar modern design. Er is keuze uit verschillende maten en kleuren wastafels, toiletten en meubels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.