fbpx
Nieuws

Samsom spreekt op ABB event

Het ABB Update Event van 13 en 14 maart heeft Diederik Samsom als keynote speaker. De voorzitter van de klimaattafel gebouwde omgeving geeft in Nieuwegein zijn visie op de verduurzaming van de bestaande woningvoorraad.

Op het event spreken verder nog 18 specialisten uit de installatiesector, varierend van onderwerpen over elektrisch vervoer, regelgeving, maar ook technische innovatie. Zo geeft Marco Bijkerk van Remeha een visie op installatietechniek zonder aardgas, houdt innovatiedeskundige Theo Ockhuijzen een presentatie over vernieuwing in de sector, en bespreekt Ger Zwartendijk van het Managementcentrum de kansen voor ondernemers in de veranderende wereld. Het volledige programma is hier te zien.

Experience

Tussen de presentaties door kunnen bezoekers individuele adviesgesprekken plannen, speeddaten met andere bezoekers, en de experiences van ABB bezoeken. Het ABB Update Event wordt op 13 en 14 maart gehouden in de ABB Experience in Nieuwegein. Aanmelden kan hier.

2 reacties op “Samsom spreekt op ABB event

 1. R.H. Henstra schreef:

  Is het nodig die klimaatleugenaar aan het woord te laten? neem liever professor Kronenberg.

 2. Peter schreef:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3160800/groene-huizen-noodgedwongen-weer-op-gas?

  Samsom, Nijpels en K.wiebus heb je dit bovenstaande al gelezen, dit zijn nu dingen waar ik heel bang voor ben en dit zijn nog maar 50 huizen met 2 kwakkelwinters.
  Advies wacht zeker nog 5 jaar om van het gas af te gaan want komende jaren zullen er meer van dit soort berichten volgen en zal er heel veel geld verspild worden.
  Graag zie ik toch een onderbouwde reactie tegemoet van Terpstra, want een ieder weet dat je op die andere 3 populisten geen geld moet zetten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.