fbpx
Nieuws

Nieuwe leden voor Sanidrõme

Het jaar is goed begonnen voor Sanidrõme met de uitbreiding van het ledenaantal naar 25 leden. Per 1 januari hebben Installatiebedrijf Vis uit De Lier en Hilhorst Tegels & Sanitair in Kerkrade zich aangesloten bij deze coöperatie.

Installatiebedrijf Vis biedt in Het Westland een breed pakket aan installatiewerkzaamheden en op het gebied van badkamers. Het is een echt familiebedrijf dat het bedrijf gaat voortzetten onder de naam ergenomen en zij gaan het bedrijf voortzetten onder de naam Sanidrõme Vis.

Hilhorst heeft met meerdere bedrijfsactiviteiten de focus liggen op tegelwerken voor de bouwsector en tegels en sanitair voor particulieren. Het tweede kwartaal van 2016 krijgt de showroom van Hilhorst een grote facelift met meer aandacht voor de complete badkamer. Met deze twee nieuwe locaties vult Sanidrõme een tweetal “witte vlekken” in op weg naar nog meer landelijke dekking.

1 reactie op “Nieuwe leden voor Sanidrõme

  1. willem schreef:

    Hoe zit het met de Sanidrome die door de igm groep zijn aangekocht Sanidrome noordwijk is gevestigd in het kantoor van de igm zijn ze hun eigen leden aan het opkopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.