fbpx
Nieuws

Sparren over installatietechniek

Meer weten over de verschillen tussen concentrische en parallelle rookgasafvoersystemen of waterzijdig inregelen? Technische groothandel Vihamij organiseert vanaf april 2016 een nieuwe serie regionale kennissessies waarbij onder meer deze onderwerpen aan bod zullen komen.

Veranderende regelgeving

In 2014 en 2015 organiseerde Vihamij vergelijkbare regionale themabijeenkomsten. De resultaten van deze bijeenkomsten waren reden genoeg om een met nieuwe reeks te starten. Vihamij merkt dat er in de markt behoefte is aan meer kennis over veranderende regelgeving en wil hier met de kennissessies op inspelen. Het is de bedoeling dat vakkennis op een interactieve manier gedeeld wordt door zowel afnemers als leveranciers.

Workshops

Er zijn onder meer workshops over verschillende actuele onderwerpen. Zoals de verschillen tussen concentrische en parallelle rookgasafvoersystemen, energielabeling of het waterzijdig inregelen van installaties. Ook tips over het plaatsen en inregelen van de HR-ketel komen aan bod. Het is de bedoeling dat de aanwezigen met kennis naar huis gaan die direct in de praktijk toegepast kan worden.

Vihamij organiseert de bijeenkomsten in samenwerking met leveranciers Nefit, Danfoss, Flamco en Burgerhout. De eerste sessie vindt donderdag 14 april plaats in Arnhem. Meer informatie en een aanmeldingsformulier is hier te vinden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.