fbpx
Nieuws

ThermoNoord viert 40-jarig jubileum

Thermonoord, Fietsen, Reznor,, jubileum

ThermoNoord, de technische groothandel en in Nederland de exclusieve distributeur van Reznor, bestaat veertig jaar. Om dit te vieren organiseert het verschillende activiteiten, zoals de jaarlijkse wielertocht en de opening van een nieuw DuurzaamheidsCentrum.

Op vrijdag 7 juni organiseerde de hoofdvestiging van ThermoNoord in Gorredijk de vijfde editie van zijn jaarlijkse voorjaarsklassieker. Reznor was één van de hoofdsponsors van deze wielertocht van 130 kilometer door Friesland en Drenthe. Zo’n tachtig sportievelingen verzamelden om 09.00 uur in Gorredijk voor de eerste 65 kilometer. Na een lunch bij ThermoNoord sprongen de atleten op hun fiets voor de tweede ronde van 65 kilometer.

DuurzaamheidsCentrum

Later dit jaar opent ThermoNoord zijn nieuwe DuurzaamheidsCentrum in Gorredijk. Hier kunnen bezoekers kennis maken met duurzame installatiecomponenten die werkzaam te bezichtigen zijn in twee nagebouwde woningen. “Duurzaamheid is prioriteit nummer 1 in de hvac-branche,” aldus Henno Westerink, Verkoop Manager van ThermoNoord. “Met het DuurzaamheidsCentrum neemt ThermoNoord het voortouw om de stap van theorie naar praktijk te zetten met een kenniscentrum, trainingen en experiences.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.