fbpx
Nieuws

Vakblad Installatie 7 onderweg

vakblad Installatie 7

Komende week verschijnt vakblad Installatie nummer 7. In deze uitgave o.a. een bezoek aan het nieuwe bedrijfspand van Rouwenhorst Installatietechniek in Haaksbergen. Het bedrijf betrok een voormalig woonhuis en greep de verhuizing aan om qua logistiek, marktfocus en automatisering een flinke slag te maken.

Wat je verder kunt verwachten: 

Dak als warmtepompbron

Een warmtepomp met PVT-panelen meldt zich nadrukkelijker aan het front als verduurzamings￾oplossing zonder bronboring of buitendeel. De tech￾niek heeft inmiddels ook eigen ontwikkelde warmtepompen die specifiek zijn toegesneden.

Schuif ‘m erin

Veel introducties van skids en indakoplossingen voor (hybride) warmtepompen. Gestandaardiseerde verduurzamingsoplossingen voor opschaling en als wapen tegen het monteurstekort. Installateurs en prefab bouwers zijn er volop mee aan de slag gegaan.

Ketelvervanging 2.0

De komend jaren komt zeker de helft van alle cv-ketels in het beheer van Kemkens in aanmerking voor een hybride. Een enorme operatie voor een van
de grotere installateurs van het land. Interview met operationeel directeur Twan van Grinsven.

Groen denken

Circulair installeren heeft voor veel installateurs nog geen prioriteit. Maar stiekem zet ieder bedrijf wel kleine stappen. Hoe ontwikkelt zich dit? Wat doen de koplopers, waar kun je morgen mee beginnen?

En verder: 

  • Installatiefouten
  • Dicht op de huid
  • Markt niet doof voor geluidseisen
  • ISDE: maak het makkelijk voor je klant
  • Column Stefan van Maasakkers
  • Installateur in beeld: Sjuul van Hal

Contact

Tips, zoals interessante projecten en technische ontwikkelingen, kunt u kwijt bij de redactie van Installatie. Mail ons ook wanneer jullie je door ons willen laten volgen in jullie dagelijkse praktijk.

Weten wat de commerciële mogelijkheden zijn voor print, online en content. Neem daarvoor contact op met onze media-adviseurs.

De nieuwe Installatie is vanaf donderdag 14 september al te bekijken in ons online vakbladenoverzicht. Hier ook verschillende abonnementsvormen op onze vakinformatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.