fbpx
Nieuws

Ventileren via zones

Vraaggestuurd ventileren is een van de belangrijkste trends in het binnenklimaat. Dat kan ook via zones. In het webinar ‘Leren ventileren met zoneren‘, georganiseerd door Eisma Bouwmedia en Itho Daalderop, wordt u bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen rond ventilatie. Het vindt plaats op 26 januari 2021, van 12.30 tot 13.30 uur.

Sprekers

Bij het webinar praat Coen Schut, Innovatiemanager Ventilatie van Itho Daalderop, u bij over de gevolgen voor ventilatiesystemen van de introductie van BENG en de nieuwe NEN 1087. Ook legt hij uit welke oplossingen er bij Itho Daalderop worden en reeds zijn ontwikkeld. Daarbij wordt de stap direct naar de praktijk gelegd. U krijgt inzicht in de beschikbare middelen voor het juist configureren, inbedrijfstellen en controleren van een ventilatiesysteem.

Daarnaast zal Jimmy Onstenk, categorymanager Ventilatie van Itho Daalderop, u meenemen in de line-up van de ventilatieoplossingen. Als kers op de taart wordt de nieuwste ventilatieoplossing met zonering van Itho Daalderop gepresenteerd.

Dit webinar is interessant voor installatie-adviseurs en ventilatie-installateurs die te maken hebben/krijgen met nieuwe ventilatiesystemen. Daarnaast biedt het webinar ook voor andere partijen in de bouw interessante informatie over de veranderingen op ventilatiegebied en de kansen die dit met zich meebrengt.

Aanmelden

Dit webinar wordt georganiseerd door Itho Daalderop in samenwerking met Eisma Bouwmedia. Het wordt gepresenteerd door Margriet Brus, presentator en redacteur bij Eisma Bouwmedia. Aanmelden voor het webinar kan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.