fbpx
Nieuws

Vakblad nu ook online te lezen

Een extra service voor lezers van Installatie en Sanitair: het vakblad is in een doorbladerbare variant nu ook via onze site te lezen. Abonnees van Installatie en Sanitair kunnen kosteloos het digitale archief bekijken. Toegang krijgt u door uw relatienummer in te voeren bij de login.

Ook is het mogelijk om als niet-abonnee tijdelijk gratis toegang te krijgen tot het tijdschriftenarchief. Nieuw is dat u ook enkel een abonnement kunt nemen op de digitale versie van het vakblad. Lees hier meer over de abonnementsopties voor Installatie en Sanitair.

Installatie en Sanitair bestaat sinds 1962. Installatie.nl, het online zusje, is sinds 2011 in de lucht. Vakblad en site zijn onderdeel van Eisma Bouwmedia, uitgever van vakinformatie in de volledige bouwkolom. Contactgegevens van redactie, sales en lezersservice vindt u hier. Naast het uitgeven van onafhankelijke vakinformatie via print en online organiseert Eisma Bouwmedia ook bouwwebinars en is het actief in content marketing voor professionals in de bouw- en installatiesector.

Wat staat erin?

Het vierde nummer van het vakblad Installatie en Sanitair verschijnt op dinsdag 21 mei. Hierin staat de warmtepomp centraal. Zo staan er een aantal mooie voorbeelden van technieken en concepten die de volgende stap in warmtepompinnovaties moeten zetten. En, heel belangrijk voor de branche: hoe gaan we het apparaat onderhouden? Maar wat kunt u nog meer van ons verwachten?

Doos-in-doos in monument

Dankzij een doos-in-doos techniek lukt het om het monumentale Beursgebouw in de binnenstad van Leeuwarden met lage temperatuur verwarming (ltv) behaaglijk te krijgen. Een uitdaging voor installateur ITBB, waarbij de afstemming binnen het bouwteam en het ontwerp cruciaal zijn. Een Rijksmonument van het aardgas af krijgen: het kan. Een reportage.

Woning met eigen waterzuivering

Grijswatercircuits met regenwater zijn bekend. Maar met deze techniek kan elke woning haar eigen waterzuivering herbergen. Inpandige reiniging van douche/badwater zonder filters en membranen kan nu met de Hydraloop. Hoe werkt het en hoe kansrijk is deze recyclingtechniek?

Stormachtige groei

Het was de bedoeling om rustig aan te beginnen. Maar amper drie jaar na de opening heeft Badkamer Factory in Amersfoort al zeven man personeel in dienst en lonkt een tweede vestiging. Een reportage over de opleving van de badkamerbranche en de kracht van social selling.

Geïnteresseerd? Neem een (proef)abonnement of vraag een gratis proefnummer op.

1 reactie op “Vakblad nu ook online te lezen

  1. Ferdy Tibbe schreef:

    Is er bij jullie 1 proefnummer te bestellen van installatie.nl? Ik overweeg een overstap.

    Mvg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.