fbpx
Nieuws

Webinar over ‘doorwerkprotocol’

Techniek Nederland houdt op dinsdag 31 maart om 15.00 uur een webinar over het nieuwe protocol voor veilig doorwerken, dat het heeft opgesteld in samenwerking met Bouwend Nederland en de Rijksoverheid.

In het webinar wordt ingegaan op de gevolgen van het protocol voor ondernemers en bedrijven. Wat betekent het voor hen? Wat kan er nog worden gedaan en wat niet? Welke instructies moeten aan de medewerkers worden gegeven?

Het webinar geeft antwoord op vragen als: Werken op 1.5 m afstand. Hoe doe je dat? Kunnen werknemers samen in een busje? En hoe regel je veilig de lunchpauze?

Aanmelden voor het gratis webinar kan nu.

Arbeidshygiënisten

Johan Timmerman (arbeidsepidemioloog bij Volandis) en Theo-Jan Heesen (arbeidshygiënist bij Arbo Techniek) lichten het protocol toe. In het webinar worden praktische tips gegeven. Ook worden er vragen beantwoord door de twee sprekers.

Het protocol

Het protocol ‘Samen veilig doorwerken’ sluit aan op de meest actuele richtlijnen van het RIVM en de nieuwste maatregelen van de overheid. Tijdens de coronacrisis werkt de technische sector zoveel mogelijk door. Dat is belangrijk voor bedrijven, de sector en het land. Maar bij de klant thuis, op de bouwplaats en op het project staan gezondheid en veiligheid altijd voorop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.