fbpx
Nieuws

Webinar over kwaliteit van ventilatie

De kwaliteit van ontwerp, uitvoering en prestatie van ventilatiesystemen staat onder druk. Terwijl deze juist bij zouden moeten dragen aan comfort, energieprestatie én bovenal gezondheid.

Gezonde lucht

De focus bij woningrenovatie ligt momenteel sterk op de energetische component (isolatie, terugdringing energieverbruik), maar dat gaat veranderen. Het meetbaar borgen van de gezondheid wordt in de toekomst dé belangrijkste uitdaging. Decentraal ventileren wordt steeds populairder bij woningrenovaties omdat zo snel, effectief en met meetbare prestaties in elke ruimte een woning snel op alle fronten verbeterd kan worden.

Alles over decentrale ventilatie

Eisma Bouwmedia, uitgever van onder andere Installatie.nl, organiseert samen met Jaga en Rensa het webinar ‘Ventilatie drijvende kracht achter gezonde woning’. Het webinar vindt plaats op dinsdag 23 juni, van 12.30-13.30 uur. In dit webinar krijgt u informatie over trends, techniek en de toepassing van decentrale ventilatie in de woningrenovatie. Het webinar is met name bedoeld voor de adviserende en installerende installateur/bouwer in de particuliere en projectmatige woningrenovatie. Sprekers van dit webinar zijn:

Aanmelden voor het webinar is gratis en kan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.