fbpx
Nieuws

Webinar ‘Renoveren = ventileren’

Juist bij het isoleren van bestaande woningen, is goede ventilatie cruciaal. In de jacht op het besparen van gas komt een goed en gezond binnenklimaat met het juiste comfort te vaak op de tweede plaats. In dit webinar leggen specialisten van Rensa en Zehnder uit hoe goede ventilatie een onderdeel vormt van een duurzame woning.

Hoe pak je dat nu integraal aan, bij grondgebonden woningen en in gestapelde bouw? In het webinar wordt ingegaan op de mogelijkheden en de voor- en nadelen van zowel systeem C (mechanische afzuiging met natuurlijke toevoer) als systeem D (balansventilatie met warmteterugwinning). Energie besparen kán hand in hand gaan met comfort en een prettig en gezond binnenklimaat. Hoe? Dát ziet u in dit webinar.

Sprekers

Het webinar ‘Renoveren = ventileren’, opgenomen in Studio Eisma, vindt plaats op donderdag 25 november vanaf 12.30 uur en is na inschrijving gratis te volgen. Het webinar wordt georganiseerd door Eisma Bouwmedia in samenwerking met Rensa en Zehnder. Tijdens de live-uitzending is er volop gelegenheid om vragen te stellen.

Sprekers tijdens het webinar zijn Steven Kok, Accountmanager Rensa Techniek en Rutger Naber, Advisor Indoor Climate van Zehnder. Het webinar wordt gepresenteerd door Henk Wind.

De kijker leert:

  • Rol en belang van ventilatie bij renovatie
  • Effect van ventilatie op onze gezondheid
  • Mogelijkheden in ventilatie tijdens renovatieprocessen
  • Mogelijkheden systemen C en D
  • Voor- en nadelen van systemen C en D

Schrijf je nu in voor dit webinar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.