fbpx
Nieuws

WTW-ventilatie flexibel op te stellen

Itho Daalderop introduceert de nieuwste generatie WTW-ventilatie voor iedere toepassing. Als onderdeel van een nieuwe range ventilatieoplossingen met warmteterugwinning wordt de HRU ECO 300 geïntroduceerd.

Het product heeft diverse opstellingsmogelijkheden, zoals achter het knieschot, op de vloer, aan de wand en het plafond. Hierdoor is het zeer geschikt voor toepassing in woningen en appartementen, zowel in nieuwbouw als projectmatige renovatie.

Energiezuinig

Binnen Ecodesign wordt de HRU ECO 300 als enige, zonder sensor, al gewaardeerd met een energielabel A+. De unit heeft een rendement van 97 procent en kan ook toegepast worden als vraaggestuurd systeem. Dit laatste levert extra energiebesparing op, omdat alleen daar wordt geventileerd waar het noodzakelijk is.

Met uitbreiding van een CO2-sensor is de HRU ECO 300 als CO2-gestuurde ventilatie voor de hele woning mét WTW toe te passen in de vorm van HRU ECO 300 Optima. Ook kan de ventilatie-unit met bestaande draadloze bedieningen, sensoren en de slimme Spider-klimaatthermostaat uitgebreid en bediend worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.