fbpx
Nieuws

PV-paneel geen last van wtw-dakdoorvoer

Rookgasafvoerfabrikant Cox Geelen heeft een nieuwe dakdoorvoer voor ventilatie-wtw’s ontwikkeld die platter is en daardoor nauwelijks schaduw werpt op naastgelegen zonnepanelen.

De CoxDRY WTW Ventilatie dakdoorvoeren zijn standaard voorzien van een geïntegreerd indekstuk en zijn beschikbaar in de kleur zwart RAL 9005 en terracotta RAL 8023.

Onopvallend

De CoxDRY WTW Ventilatie dakdoorvoer kan gebruikt worden voor de aanvoer of de afvoer van lucht van een WTW installatie. Deze dakdoorvoer kan onopvallend tussen de dakpannen worden geplaatst en neemt weinig ruimte in beslag. Voor optimale werking dient de dakhelling minimaal 45 graden te zijn.

“De ventilatiedakdoorvoer kan prima gecombineerd worden met de compacte ronde schoorsteen ECONEXT Qi. Samen is het een mooie totaaloplossing”, zegt Esther Kusters, woordvoerder van Cox Geelen.

Deze universele ronde schoorsteen kwam twee jaar geleden op de markt en biedt ruimte aan de pijpen voor rookgasafvoer en verbrandingsluchttoevoer. Verder is er een kanaal voor het aansluiten van mechanische ventilatie en rioolontluchting.

Duitse handen

Vorige week werd bekend dat Cox Geelen door de Bergschenhoek Groep is verkocht aan de Duitse firma Skoberne Gmbh. Het bedrijf heeft honderd procent van de aandelen overgenomen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.