fbpx

Doe mee met het OpiniePanel!

Installatie.nl wil graag uw mening horen over actuele onderwerpen in de installatiesector. Daarom starten we met het Installatie.nl OpiniePanel. Dit panel is een afspiegeling van uitvoerende bedrijven uit de installatiebranche. Leden van het OpiniePanel krijgen periodiek een korte enquête over trends, technieken en marktontwikkelingen. Als panellid krijgt u inzicht in de resultaten en wordt u betrokken bij de koers en de inhoud van Installatie.nl en Installatie en Sanitair. Kijk hier voor meer informatie over het panel.

helikoptervlucht01Doe mee!

Bent u een vakkundige, betrokken, gepassioneerde, ondernemende en kritische installateur? Meld u dan aan. Deelname is kosteloos en kan door het onderstaande formulier in te vullen. Onder elke honderdste deelnemer verloten we een helikoptervlucht van een half uur! Daarnaast maakt u regelmatig kans op interessante extra’s.

 

1 reactie op “Installatie.nl OpiniePanel

  1. […] we vroegen panelleden naar hun mening over de toegevoegde waarde en toekomst van de groothandel. Klik hier om aan het panel deel te nemen. Verder vaste rubrieken als Installateur in Beeld, Showroom, […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.