Meer samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven om met name de zij-instroom te bevorderen. Daarvoor pleit voorzitter Doekle Terpstra van Techniek Nederland.
Als het aan Doekle Terpstra ligt, verschuiven ook de middelen die nu richting het onderwijs gaan, meer naar het bedrijfsleven. De bedrijfsscholen die installatiebedrijven zelf optuigen zitten namelijk voller dan de lokalen van het technisch onderwijs. “Een nieuwe mindset die niet alleen uitgaat van onderwijs, maar ook uitgaat van de infrastructuur van het bedrijfsleven.” Luister hieronder de podcast van Installatie.nl. Je kunt de podcast ook luisteren via je favoriete podcast app.
Goedemorgen.
Wanneer houd u nou eens op om de kleine zelfstandige die meer dan 35 jaar perfect werk uitvoerd ,kapot te maken ik dacht dat techniek nederland er was om de zelfstandige bij te staan maar voor 70% van de ondernemers kan te terug kerende onzinnige kosten niet doorberekenen naar de klant omdat ze zich dan uit de markt prijzen.
Daarom kijk eens voor andere oplossingen dan de huidige co certificering die toch niet werkt.
Net als de eerdere ingevoerde verplichting cv.ok die is van ellende naar 4 jaar opgeheven.
En de buitenlandse beunhazen die varen er wel bij .
Denk hier eens over na
Ja, helemaal met u eens.
Deze “vertegenwoordiger” van de “branche” is alles dan dat!
TN wordt (ook) geregeerd door het grote geld en dus de grote (rijke) bedrijven, deze bepalen het beleid. En ja, de CO certificering is daar het grootste voorbeeld van, het is bijna kartel vorming. En weet u hoeveel slachtoffers er vallen en door welke bedrijven veroorzaakt, juist de grote (rijke) bedrijven. En het kon zo simpel opgelost worden…..
En wat betreft de werk gelegenheid in onze branche, bied mensen een goede financiële baan, mooie arbeidsvoorwaarden, zekerheid en verminder de regelgeving.
Tijd voor een nieuwe Doekle….