fbpx
Edities

Installatie en Sanitair – nummer 3 – 2017

In deze editie

Een kleine, wandhangende warmtepomp, zonder bodembron, maar gevoed door zonne-energie. De duurzame concepten met PVT-collectoren zijn in opkomst. Opmerkelijk is de versie van voormalig installateur Jan Putman, die er inclusief een ventilatiewarmtepompboiler een versie voor maakte voor acht woningen in Lent bij Nijmegen. Maar wat kunt u nog meer van ons verwachten?

ISH
De dik dertien pagina’s over ’s werelds grootste installatievakbeurs puilen uit. De ISH in Frankfurt brengt de praktisch ingestelde installateur en badkamerprofessional weer een bak aan nieuws. De trends: connectiviteit is hét thema, de warmtepomp dé verduurzamer voor de energietransitie, slimme sensoren en inregeltools zorgen ervoor dat prestaties meetbaar worden, en natuurlijk: de laatste badkamertrends.

Pit en passie
Hoe kun je een gewone klant, zonder buitensporig veel inspanning, binden en een ambassadeur voor het bedrijf laten zijn? Aquarius Sanitair heeft in 10 jaar een eigen zinnige positie verworven als hoge segment badkamerbouwer in het moeilijke middensegment. Jeugdig elan, gecombineerd met krachtige keuzes. Een kijkje in het ondernemerschap van Martine Beijer, ter inspiratie voor elke collega.

No-nonsense innoveren
STI uit Oss wil laten zien dat complexe innovaties, zoals nul-op-de-meter, prima samengaan met een no-nonsense-aanpak. Michael Kuylaars: “We streven altijd naar de beste oplossing, maar doen daar niet onnodig ingewikkeld over.” Toch is het simpel houden van de bedrijfsvoering geen gemakkelijke opgave. Een eerste artikel in een nieuwe strategieserie over de installateur van de toekomst.

Premium artikel

Je wilt een  Premium   artikel lezen.

Onbeperkt  Premium   artikelen lezen vanaf € 17,41 per maand

Direct abonneren

- Onbeperkt  Premium   artikelen lezen op Installatie.nl
- Alle edities van Installatie digitaal lezen
- Alle edities van Installatie thuis ontvangen vanaf € 60,38 per maand

Direct abonneren