fbpx
Edities

Installatie en Sanitair – nummer 9 – 2018

In deze editie

Systeemwaterkwaliteit wordt steeds belangrijker. Hoe goed is het cv-water dat de warmte van toestellen naar radiatoren of vloerverwarming brengt? Steeds meer installateurs plaatsen al standaard vuilafscheiders in Cv-systemen. Maar er zijn meer wegen naar het perfecte systeemwater, met zo weinig mogelijk vervuilend zuurstof of schadelijk magnetiet. Zo is er voor ieder wat wils. In dit nummer een overzicht van technieken, maar ook een uitleg waar de vervuiling in zo’n cv-systeem nu vandaag komt. En waarom is dit probleem juist nu zo’n item?

Gezonde woning met een smiley
In de NeroZero meet- en demonstratiewoning in Heerhugowaard zijn technieken en oplossingen die zorgen voor een gezonde, comfortabele, energiezuinige en aardgasloze woning samengebracht. Geen huis van de toekomst, maar een woning die vandaag gebouwd kan worden. Wat maakt de woning bijzonder en welke technieken herbergt het?

Plakken of krabben?
Rijd een dag door het land en je ziet veel installateurs rondrijden met hun bestickerde bussen. Erkenningsregelingen, keurmerken, brancheverenigingen. Er verandert zo veel in installatieland, dat het tijd wordt de stickerverwijderaar er bij te pakken. We helpen u een handje.

Pionieren in de polder
Een bijzondere samenwerking in Flevoland. Een installateur, twee projectontwikkelaars en een bankdirecteur gaan samen met het duurzame energieconcept Geohita de markt op. In september presenteerde het Flevolandse bedrijf zich aan de buitenwereld met de opening van een showroom van de nieuwe franchiseformule Denk aan Morgen. Wat is de strategie?

Digitaal magazine

Het item dat je probeert te lezen is de digitale versie van een van de magazines van Installatie.
Digitale magazines zijn alleen toegankelijk voor print- en digitaal jaarabonnees van Installatie.

Digitaal jaarabonnement

Voor slechts € 17,41- per maand sluit je al een digitaal jaarabonnement af. Zo heb je altijd actuele en vakkundige informatie tot jouw beschikking waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding