fbpx
Edities

Installatie – nummer 01 – 2023

In deze editie

Vrijdag 3 februari valt vakblad Installatie nummer 01 op de mat; de laatste uitgave van 2023 alweer. In deze uitgave de gasketelwet. Op 1 april gaat hij in. Duizenden installatiebedrijven moeten zich nog voor die tijd certificeren. Moeilijk? Nee, zeggen twee experts. “Een auditor wil niets liever dan dat je slaagt.”

Verder in dit nummer:

School vol moderne snufjes

Van buiten traditioneel en kenmerkend voor de streek, van binnen technisch om van te watertanden. Een nieuw Kindcentrum in Uitgeest is letterlijk een schoolvoorbeeld van moderne installatietechniek.

Rustig aan met de kraan

Droogte, te snelle waterafvoer, meer watervraag door meer bevolking … Er dreigt een tekort aan schoon drinkwater. Dankzij nieuwe technieken  hoeven we echter geen druppel meer te verspillen.

Besparen door te bufferen

Het loopt storm bij de aanbieders van dynamische energietarieven. Door de warmtepomp slim in te zetten, kun je hier helemaal optimaal gebruik van maken. Insiders vertellen hoe.

Succesvol overgenomen

Eind 2021 werd installatiebedrijf P. de Vries in Leeuwarden overgenomen door VDK Groep. Een gouden zet, vindt directeur Jeroen van der Geest. ‘Nee’ verkopen is er sindsdien namelijk niet meer bij.

 

 

Digitaal Magazine artikel

Digitaal magazine

Het item dat u probeert te lezen is de digitale versie van een van de magazines van Installatie.
Digitale magazines zijn alleen toegankelijk voor print- en digitaal jaarabonnees van Installatie.

Digitaal jaarabonnement

Voor slechts € 17,41- per maand sluit u al een digitaal jaarabonnement af. Zo heb je altijd actuele en vakkundige informatie tot jouw beschikking waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding