fbpx
Edities

Installatie – nummer 03 – 2023

Installatie nummer 3 2023

In deze editie

Dinsdag 16 mei verschijnt vakblad Installatie nummer 03 2023. In deze uitgave o.a. installatie-expert Stefan van Maasakkers aan het woord. Het zijn gouden tijden voor de installatiebranche; al voor het tiende jaar op rij stijgt de winst. Van Maasakkers dook voor ons in de cijfers en deelt tips om effectiever om te gaan met je installatiecapaciteit.

Verder in dit nummer:

Standleidingrenovatie

De renovatiemarkt van het vervangen van riolering heeft een nieuwe smaak in huis: van binnenuit renoveren. In een flat in Utrecht voorkwam dit zogeheten ‘relinen’ dat een achtdaagse renovatie qua kosten en planning uit de bocht vloog.

Spagaat in cv-ketelland

De discussie rondom de verkoopvoorwaarden van cv-ketels is door de Gasketelwet weer opgelaaid. Moeten fabrikanten ook verantwoordelijkheid nemen en alleen nog maar maar aan CO-gecertificeerde bedrijven leveren?

Warmtenet en waterstof

In Stad aan ’t Haringvliet verrijst een woonwijk met een collectief warmtenet waarin waterstof het energieopslagmedium vormt. De installatie wordt voorbereid in Veldhoven. Wij namen een kijkje bij dit bijzondere stukje techniek.

Kijk daar, een vakman!

Aanstekelijk enthousiasme drijft installateur Sander Wouterse. Een portret van deze onder nemer uit Houten, die de sprong maakt naar warmtepomptechniek, maar ook kampt met groeistuipen.

Digitaal magazine

Het item dat je probeert te lezen is de digitale versie van een van de magazines van Installatie.
Digitale magazines zijn alleen toegankelijk voor print- en digitaal jaarabonnees van Installatie.

Digitaal jaarabonnement

Voor slechts € 17,41- per maand sluit je al een digitaal jaarabonnement af. Zo heb je altijd actuele en vakkundige informatie tot jouw beschikking waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding