fbpx
Artikel

Slimme thermostaat en hybride ketel

Cv-ketelfabrikant Intergas heeft ook een app voor aansturing en servicen van de cv-ketel op afstand. De bestaande RF module voor beheer op afstand uit corporatieland krijgt hiermee een uitgebreide consumentenvariant.  

De eerder in Hardenberg gepresenteerde Altherma Hybrid, een samenwerking met warmtepompfabrikant Daikin, kende haar échte doop: het combinatietoestel is nu namelijk leverbaar voor de markt. Verder is de HRE Kombi Kompakt voorzien van energiezuinige pomp, conform ErP 2015.

 

Opmerkelijkste VSK-nieuws bij Intergas is de introductie van InComfort, dat in maart voor installateurs en consumenten beschikbaar is. Met deze app kunnen niet alleen thermostaten op afstand bediend worden; de installateur kan ketels van Intergas op afstand servicen. In tegenstelling tot andere fabrikanten doet Intergas dit met de uit de projectenmarkt bekende RF-module, en niet via WiFi. Ook kan de consument naast de app een ‘gewone’ Honeywell-thermostaat aan de muur blijven houden.

 

Bekijk hieronder de video

 

2 reacties op “Slimme thermostaat en hybride ketel

  1. G.Holdijk schreef:

    Ik heb sins 2 weken de Daikin intergas hybride installatie, waar kan ik de nieuwe remote control welke in het artikel beschreven is kopen.

  2. MarkS90 schreef:

    Intergas bellen? Ik zeg maar wat …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.